• 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike sb
#1
Er is echt iets met zwart en geel en je graaft nike sb diep, en met de Nike Free TR zou je je training moeten kunnen optimaliseren. Je kunt aan het eind van de dag een paar Finishline pakken. Finishline-deal.De LEVENSRECHTE opstanding is volledig van kracht, met Nike bereidt al de beroemde zwarte en gele colorway voor sneakers die volgend jaar op de planken zullen vallen. Deze volgende iteratie in de Nike Free-lijn, de Nike Free Trainer 5.0, zal een van de vele zijn die de kenmerkende tweekleurencombinatie van Lance draagt in 2012. 

De bovenste op deze schakelt van zwart naar donkergrijs, met een streep van varsity in de vorm van de swoosh. De onderkant is een beetje helderder, met een primaire focus op het verkrijgen van tractie. Bekijk de aankomende LIVESTRONG-release na de sprong en nike shoes blijf voor de Nike Free Trainer 5.0. via CKThe LIVESTRONG x De samenwerking met Nike is nog steeds sterk met betrekking tot het echte schoeisel. Dat is ook goed, want we zijn blij met de vele edities van de Nike Free Trainer 5.0 die het nike voetbalschoenen Swoosh-team bereid is te produceren. 

Deze eindigt als een van de meest kleurrijke dankzij het levendige roze bovenwerk, een die de standaard gele LIVESTRONG-aanraking op de tong en inlegzolen krijgt. Zie deze schoen in de ogen van een man die zijn haar niet kan vasthouden. Deze Nike Free Trainer 5.0 komt nu van Nikestore als je houdt van wat je ziet. Terwijl Lance Armstrong op dit moment aan concurrentie hangt, is dat niet het geval vertraagde de liefdadigheidsinspanningen van zijn LIVESTRONG-organisatie, die al lang samenwerkt met bijvoorbeeld Nike. 

De nieuwste manier nike internationalist waarop het partnerschap tot stand komt, omvat de Nike Lunar Montreal en de Nike Air Pegasus ter herdenking van het 15-jarig bestaan van de LIVESTRONG Foundation (samen met het zestiende jubileum van de eerste diagnose van Armstrong). De Nike LunaRacer combineert de lichtgewicht Flywire- en Lunarlite-technologieën voor een afstandsloper die slechts 5,5 gram weegt. De combinatie van dit slanke silhouet en de comfortabele demping van het Lunarlite schuim zorgt voor een gokje voor lange runs. 

Bekijk meer foto's na de sprong en pak vandaag een paar van NikeStore. Het LIVESTRONG goede doel, geleid door kankeroverlevende en professionele atleet Lance Armstrong, heeft in de loop der jaren enige belangrijke erkenning gekregen voor zijn partnerschap met Nike en zijn kenmerkende kleurenschema's met de heldere en zonnige gele toon. Het komt opnieuw tevoorschijn in de Nike Lunarglide 3 en benadrukt de tussenzool, swoosh en middenvoetstabilisator. Donkergrijs wordt gebruikt op de bovenste ruit van diamantgaas, stiergaas op de middenvoet en het frame zonder naaiwerk. Deze speciale colorway van de Nike LunarGlide 3 nike flyknit is nu te koop bij Nikestore voor meer gedetailleerde opnamen. 

Het is een beetje een vleugje geel stiksel op de zwarte Swoosh, maar het draagt niet het VNTG-onderscheid, dit paar heeft ook een voorvergeelde middenzool. Het is vrij subtiel op deze en past perfect bij de LIVESTRONG colorway; ga je deze zoeken als ze in Q3 aankomen? Bekijk de sprong van dichterbij en bekijk de veiling van dballaholic op eBay. Lans Armstrong voegt niet altijd de naam van zijn winkel in Austin, Texas toe aan de LIVESTRONG x Nike-samenwerkingsverbanden, [Imagen: nike%20flyknit-873wje.jpg] maar als hij dat doet, is het een indoorvoetbalschoen .
  Responder


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)